macro photography of blue flowers

Varför Oidom?

På den här sidan har vi sammanställt fem viktiga skäl till varför en hemsida borde skapas med Oidom.

helppo-la-me.png

Enkel an­vänd­ning

Det ska vara enkelt att skapa en snygg och fungerande hemsida. Detta har varit en av utgångspunkterna i utvecklingen av Oidom. Med Oidom är hemsidan enkel att bygga med färdiga avsnitt. Du kan enkelt komma igång genom att välja en sidmall som passar dina behov. Efter det räcker det att byta dina avsnitt till eget innehåll.


Du behöver inte röra koden när som helst. Faktum är att du inte ens ser det som på några få och utvalda platser och även då bara om du vill. Istället kan du se direkt i redigeringsvyn hur dina ändringar på din hemsida kommer att se ut.

nopeat-nettisivut-la-me.png

Snabba sidor

Ju längre tid det tar att ladda hemsidan och dess innehåll, desto mer sannolikt är det att besökaren på hemsidan lämnar. Användaren förväntar sig att sidorna laddas på mindre än två sekunder. Om ned­ladd­nings­has­tig­he­ten överstiger 3 sekunder lämnar hälften av mobilanvändarna redan under nedladdningsfasen.

Snabba hemsidor ger en bra användarupplevelse och förbättrar omvandling och försäljning.

Hemsidor gjorda med Oidom är alltid snabba. Hemsidan publicerad av Oidom är den så kallade en statisk hemsida som fungerar snabbt runt om i världen. Sidorna laddas nästan alltid omedelbart. Hemsidan kommer att publiceras i sin helhet på ett in­ne­hålls­dis­tri­bu­tions­nät­verk bestående av servrar runt om i världen. På detta sätt är hemsidan inte beroende av en enda server.

hakukonen%C3%A4kyvyys-la-me.png

Bra sökmotors synlighet

Phasellus mollis massa turpis, vitae molestie lectus malesuada vel. Nullam tincidunt ullamcorper odio, ac aliquet nunc gravida ut. Fusce feugiat dignissim metus, ac egestas sem lacinia eu. Nulla metus neque, auctor eget congue vitae, molestie id enim. Nunc libero nibh, vestibulum non dictum interdum, finibus placerat eros. 


Nullam enim quam, sollicitudin suscipit mollis ac, consectetur et ipsum. Proin vestibulum cursus erat, et pellentesque leo sollicitudin eget. Aenean a felis tempor, sollicitudin tortor eu, bibendum augue. Suspendisse ipsum lectus, ultricies non accumsan eu, vulputate sed eros.

Fusce vehicula consectetur mi, sit amet faucibus ipsum.

mobiili-k%C3%A4ytett%C3%A4vyys-la-me.png

Mobil

Mobiltrafik står för mer än hälften av världens hemsidetrafik. Hemsidan idag måste definitivt vara mobilkompatibel, annars förlorar du värdefull trafik och potentiella leads.


Oidom skalas automatiskt till mobilskärmen. Du kan till och med skapa hemsidor direkt från din mobiltelefon. Oidom ser till att allt innehåll är läsbart på mobilen, att bilderna har rätt storlek och knapparna har rätt storlek.

tietoturva-la-me.png

Säkerhet i ordning

En säker hemsida är en grundläggande förutsättning för att användare ska kunna lita på hemsidan. Idag är SSL-kryptering av en hemsida en självklarhet, frånvaron av vilken Google straffar i sökresultatens rankning. Alla sidor som skapats med Oidom får alltid SSL-kryptering automatiskt, dvs. sidorna fungerar direkt via en adress som börjar med https.

Hemsidor gjorda med Oidom är särskilt säkra. Som statiska sidor kan de inte hackas och sidor behöver inte uppdateras ständigt för att skydda dem. På det vanliga sättet att skapa en hemsida med till exempel en server som kör PHP-kod finns det flera möjligheter att hacka.

Oidom använder säkra Amazon- och Google Cloud-tjänster för att tillhandahålla tjänsterna.

© Oidom Ab. Alla rättigheter förbehållna.  •  Terms of Service  •  Privacy Policy