Fountain pen and a notebook

Skapa din egen blogg med Oidom

Du kan skapa en hemsida och skriva din egen blogg med Oidom.

Blogg­funk­tio­ner

Oidom Blogg är detta och mycket mer.

Ka­te­go­ri­er

Du kan lägga till flera artikelkategorier till din Oidom hemsida. Med hjälp av kategorier kan du enkelt differentiera artiklar om olika ämnen och till exempel behålla flera bloggar, nyheter eller vilken kategori du vill.

Hastighet

Hemsidor som skapats med Oidom är snabba oavsett plats. Därför kan du vara säker på att din blogg kommer att fungera snabbt överallt.

Män­ni­sko­vän­lig

I Oidom är det folkorienterat att underhålla blogginlägg. Att lägga till och uppdatera text är lika enkelt som med alla enkla textredigerare, och när du lägger till text direkt kan du se hur ditt skrivande kommer att se ut på en publicerad webbplats. Du behöver inte heller oroa dig för tekniskt underhåll.

Redigera var som helst med vilken enhet som helst

Bloggen kan inte bara läsas på mobilen, utan du kan också redigera den med din mobiltelefon. Så oroa dig inte, om du kommer ihåg en detalj som behöver uppdateras och du inte har din dator med dig: du kan också göra tillägg och ändringar enkelt med din mobiltelefon.

Sociala medier

Det är enkelt att dela dina blogginlägg på sociala medier. Oidom har färdiga delningsknappar för Facebook, Twitter, LinkedIn och Whatsapp, som du kan lägga till i någon av dina blogginlägg om du vill.

Kom­men­te­rar

En blogg gjord med Oidom kan du använda Facebook-kommentarer. Efter att ha aktiverat kommentarer kan Facebook-användare kommentera dina publicerade artiklar. Du kan hantera kommentarerna på Facebook.

Google

Oidom har många inbyggda funktioner som hjälper till med din webbplats och bloggens synlighet på sökmotorer som Google.

Light blue to dark blue gradient

Prova att skriva en blogg gratis

Du kan prova Oidom gratis. Registrering och användning är gratis tills webbplatsen publiceras. Även efter publiceringen får du ytterligare 30 dagars gratis provperiod.